Vul uw contactgegevens in en licht uw aanvraag desgewenst toe. Wij nemen direct contact op om alles nauwkeurig af te stemmen.

 Welkom aan boord

Wij zorgen ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht voor uw reis en dat alle documentatie in orde is.

 Een prettige vlucht

Ons ervaren team begeleidt u met raad en daad op weg naar uw einddoel: een vertaling van hoog niveau.

Welkom bij easytexttrans: vertalingen van hoog niveau

Wilt u uw zakelijke grenzen verleggen? Helder en accuraat communiceren is daarvoor van levensbelang. Easytexttrans helpt u op weg met vertalingen op maat. Onze professionals hebben jaren ervaring met talen, vertalingen en lokalisatie. Dankzij hun specialistische kennis kunt u gegarandeerd met een gerust hart de gewenste stap naar het buitenland maken. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is voor uw reis.

easytexttrans - your journey, made easy


Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van easytexttrans? Vul hieronder uw contactgegevens in en onze crew zal snel contact met u opnemen. Bent u benieuwd naar de kosten van een vertaling en wilt u het liefst zo snel mogelijk boeken? Vul dan ook de projectgegevens in.
Zakelijke vertaaldiensten

Easytexttrans biedt professionele, betaalbare zakelijke vertaaldiensten met snelle doorlooptijden. Uw documenten worden zeer nauwkeurig en in overleg vertaald zodat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. En strakke deadlines zijn geen probleem: easytexttrans kent het tempo van de zakenwereld en levert snel en op tijd zonder dat de kwaliteit in het geding komt.

Professionele vertalers

Uw documenten worden vertaald door professionele vertalers met jarenlange ervaring in de zakenwereld en met gedegen kennis van de doeltaal en de specifieke marktsector. Hierdoor weet u zeker dat de essentie van uw document niet verloren gaat en dat de juiste stijl, terminologie en toon voor de doelmarkt worden gebruikt. Onze vertalers zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. En door op zeer regelmatige basis specifieke kwaliteitscontroles uit te voeren, blijven onze zakelijke vertalingen op een constant hoog niveau. Neem contact met ons op voor de vertaling van:
Jaarverslagen, Bedrijfsinformatie, Nieuwsbrieven, Blogs, Persberichten, Brochures, Marketingmateriaal, Presentaties, Trainingsmateriaal

Kwaliteit

Een kwalitatief hoogwaardige vertaling van uw zakelijke documenten zorgt ervoor dat uw boodschap ook in het buitenland duidelijk overkomt en dat uw reputatie ongeschonden blijft.

Professionals

Onze vertaalprofessionals staan garant voor vertalingen met de juiste toon en stijl, die ook inhoudelijk aansluiten bij de markten waarin u zich beweegt.

Contact

Meer weten over onze zakelijke vertaaldiensten? Neem contact met ons op via 020 33 00 333 of klik hier om ons een e-mail te sturen.
Financiële vertaaldiensten

Voor de vertaling van financiële documenten is kennis van specialistische terminologie en afkortingen vereist. Deze kennis verschilt van land tot land. Bedrijven met bestaande of toekomstige buitenlandse vestigingen moeten erop kunnen rekenen dat de vertalingen van hun financiële documentatie voldoen aan dezelfde hoge eisen die daaraan worden gesteld in het land van oorsprong. Easytexttrans is gespecialiseerd in hoogwaardige vertalingen van financiële documenten zoals verslagen voor aandeelhouders, balansen, auditrapporten, financiële verslagen en procedures.

Professionele financiële vertalers

Onze zeer ervaren professionele vertalers hebben gedegen kennis van zowel de bron- als de doelmarkt waarin ze opereren en zijn uiteraard op de hoogte van marktspecifieke terminologie en regelgeving. Door deze kennis bent u ervan verzekerd dat de vertaalde versies van uw documenten voldoen aan de voorwaarden van de doelmarkt en niet slechts een letterlijke weergave zijn van het brondocument. En natuurlijk worden uw documenten niet alleen nauwkeurig vertaald, maar ook uiterst vertrouwelijk behandeld. Onze vertalers zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. En door op zeer regelmatige basis specifieke kwaliteitscontroles uit te voeren, blijven onze financiële vertalingen op een constant hoog niveau.


Kwaliteit

Easytexttrans behandelt al uw financiële documenten strikt vertrouwelijk en zorgt voor snelle, kwalitatief hoogstaande vertalingen.

Professionals

Easytexttrans zet voor alle financiële vertalingen vertaalprofessionals in met ervaring in het desbetreffende marktsegment en gedegen kennis van de bijbehorende terminologie in zowel bron- als doeltaal.

Contact

Meer weten over onze financiële vertaaldiensten? Neem contact met ons op via 020 33 00 333 of klik hier om ons een e-mail te sturen.Klik hier om een offerte aan te vragen.
Juridische vertaaldiensten

Een officieel document dat onjuist wordt vertaald, kan niet rechtsgeldig worden verklaard of leiden tot ongewenste juridische problemen. Voor het vertalen van juridische documenten zijn zeer speciale vaardigheden en kennis vereist. Door verschillen tussen rechtsgebieden en culturen kan een gebrek aan kennis grote invloed hebben op de rechtsgeldigheid van documenten. Of het kan zorgen voor veel tijdverlies tijdens het regelen van juridische zaken. Met easytexttrans bent u verzekerd van professionele en kwalitatief hoogstaande vertalingen van zakelijke juridische documenten zoals contracten, patenten of statuten.

Professionele juridische vertalers

Onze juridische vertalers bestrijken een breed gebied van juridische specialisaties en hebben een gedegen linguïstische achtergrond. Uiteraard worden uw documenten niet alleen nauwkeurig vertaald, maar ook uiterst vertrouwelijk behandeld. Onze vertalers zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. En door op zeer regelmatige basis specifieke kwaliteitscontroles uit te voeren, blijven onze juridische vertalingen op een constant hoog niveau.

Kwaliteit

Easytexttrans zorgt ervoor dat uw documenten ook in de doeltaal aan de wettelijke eisen voldoen, zodat geen juridische problemen of vertragingen ontstaan.

Professionals

Easytexttrans zet voor alle juridische vertalingen vertaalprofessionals in met ervaring in het desbetreffende rechtsgebied en gedegen kennis van de terzakedoende terminologie in beide talen.

Contact

Meer weten over onze juridische vertaaldiensten? Neem contact met ons op via 020 33 00 333 of klik hier om ons een e-mail te sturen.
Academische vertaaldiensten

Voor de vertaling van uw proefschrift, onderzoek, project of manuscript is het van cruciaal belang dat de juiste terminologie, toon en stijl voor uw vakgebied worden gebruikt. Een baanbrekend proefschrift of een onderzoeksrapport dat slecht is vertaald, wordt niet begrepen of zelfs genegeerd. Na alle tijd die in het onderzoek is gestoken, is het eeuwig zonde als een artikel of manuscript niet word gepubliceerd of een proefschrift wordt afgekeurd, omdat de vertaling niet deugt. Met easytexttrans bent u verzekerd van professionele en kwalitatief hoogstaande vertalingen, zodat uw werk de aandacht krijgt die het verdient.

Professionele academische vertalers

Easytexttrans zet voor al uw vertalingen professionele academische vertalers met vele jaren ervaring in. Door vertalers met gedegen kennis van uw specialisatie te gebruiken, zorgen we ervoor dat uw lezers zich kunen concentreren op de kern van uw betoog zonder afgeleid te worden door onduidelijkheden, onjuist taalgebruik of onjuiste terminologie. Onze vertalers zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. En door op zeer regelmatige basis specifieke kwaliteitscontroles uit te voeren, blijven onze academische vertalingen op een constant hoog niveau.


Kwaliteit

Easytexttrans zorgt ervoor dat de vertaling van uw document net zo leesbaar is als het origineel. Hierdoor vergroot u de kans op publicatie van een artikel, of verkleint u de kans op een negatieve beoordeling van uw werk.

Professionals

Easytexttrans zet voor alle academische vertalingen vertaalprofessionals in met ervaring in uw vakgebied. Hierdoor komt de boodschap van uw werk ook in de doeltaal optimaal over.

Contact

Meer weten over onze academische vertaaldiensten? Neem contact met ons op via 020 33 00 333 of klik hier om ons een e-mail te sturen.Klik hier om een offerte aan te vragen.


Contact